Detaylı Bilgi

İspanya Turistik Vize

Avrupa'nın güney batısında bir akdeniz ülkesidir. Görülmesi gereken şehirlerinin başında Madrid gelirken, İbiza, La Sagrada Familia, El Hamra sarayı ve bir çok turistik noktaları ve müzeleri ile dünyanın her bölgesinden sürekli olarak turistik geziler gerçekleştirilen bir ülkedir.
  • Pasaport (Temdit süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvurusu Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • İspanya Konsolosluğuna hitaben, gidiş amacını belirten ve şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.
  • Arka fon beyaz olarak ve yeni çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf.
  • Son 3 ay tarihli orjinal faaliyet belgesi.
  • Şirket imza sürküleri fotokopisi.
  • Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli banka hesap cüzdanları.
  • Son dönem vergi levhası fotokopisi
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • Var ise tapu ve araç ruhsat fotokopileri.
  • Uçak ve Otel rezervasyonu.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Kimlik fotokopisi.
  • Pasaport (Temdit süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvurusu Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • İspanya Konsolosluğuna hitaben antetli kağıda, gidiş amacını belirten ve şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.
  • Arka fon beyaz olarak ve yeni çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf.
  • Şirket imza sürküleri fotokopisi.
  • Son 3 ay tarihli orjinal faaliyet belgesi.
  • Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli banka hesap cüzdanları.
  • Son dönem vergi levhası fotokopisi
  • Son 3 ay döneme ait maaş bordrosu
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi.
  • SSK işe giriş bildirgesi
  • SSK Hizmet dökümü. ( sgk.gov.tr adresinden alınabilir. )
  • Var ise tapu ve araç ruhsat fotokopileri.
  • Uçak ve Otel rezervasyonu.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Kimlik fotokopisi.
  • Pasaport (Temdit süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvurusu Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • Gidiş amacını belirten, Federal İspanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe.
  • Arka fon beyaz olarak ve yeni çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf.
  • Bağlı bulunduğu makamdan onaylı, çalıştığına dair görev ve izin yazısı
  • Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli banka hesap cüzdanları.
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü ve arkalı fotokopisi.
  • Son 3 aylık döneme ait maaş bordrosu
  • Var ise tapu fotokopileri.
  • Var ise araç ruhsat fotokopileri.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Uçak ve otel rezervasyonu.
  • Kimlik fotokopisi.

 

İspanya ülkesine Esnaf ve Sanatkarlar ile Serbest Meslek Sahipleri için Turistik Vize evrakları

  • Pasaport (Temdit süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvurusu Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • İspanya Konsolosluğuna hitaben antetli kağıda, gidiş amacını belirten ve şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.
  • Arka fon beyaz olarak ve yeni çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf.
  • İmza beyannemesi fotokopisi.
  • Son 3 ay tarihli orjinal faaliyet belgesi.
  • Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli banka hesap cüzdanları.
  • Son dönem vergi levhası fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
  • Var ise tapu ve araç ruhsat fotokopileri.
  • Uçak ve Otel rezervasyonu.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Kimlik fotokopisi.

 

İspanya ülkesine Avukatlar-Doktorlar-Eczacılar-Diş Hekimleri- Mühendisler için Turistik Vize evrakları

  • Pasaport (Temdit süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvurusu Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • İspanya Konsolosluğuna hitaben antetli kağıda, gidiş amacını belirten ve şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.
  • Arka fon beyaz olarak ve yeni çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf.
  • İmza beyannemesi fotokopisi.
  • Son 3 ay tarihli orjinal faaliyet belgesi.
  • Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli banka hesap cüzdanları.
  • Son dönem vergi levhası fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi.
  • Var ise tapu ve araç ruhsat fotokopileri.
  • Uçak ve Otel rezervasyonu.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Kimlik fotokopisi.

 

İspanya ülkesine Emekliler için Turistik Vize evrakları

  • Pasaport (Temdit süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvurusu Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • İspanya Konsolosluğuna hitaben antetli kağıda, gidiş amacını belirten ve şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.
  • Arka fon beyaz olarak ve yeni çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.
  • Emeklilik cüzdanı.
  • Aldığı maaşı net gösteren banka hesap cüzdanı ve banka emeklilik maaş kartı fotokopisi.
  • Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli banka hesap cüzdanları.
  • Var ise tapu ve araç ruhsat fotokopileri.
  • Uçak ve Otel rezervasyonu.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Kimlik fotokopisi.

 

İspanya ülkesine Ev Hanımları için Turistik Vize evrakları

  • Pasaport (Temdit süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvurusu Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • Federal İspanya Başkonsolosluğuna hitaben, tüm masrafların eşi tarafından karşılanacağı ve gidiş amacını belirten dilekçe.
  • Arka fon beyaz olarak ve yeni çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.
  • Eşine ait iş evrakları.
  • Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli banka hesap cüzdanları.
  • Var ise tapu ve araç ruhsat fotokopileri.
  • Uçak ve Otel rezervasyonu.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Kimlik fotokopisi.
  • Evli olan yolcular için evlilik cüzdanı fotokopisi.

 

İspanya ülkesine Öğrenciler için Turistik Vize evrakları

  • Pasaport (Temdit süresi en az 6 ay olmalıdır.)
  • Vize Başvurusu Formu (37.soru ve 2 adet vekaletname imzalanmış olmalıdır.)
  • Federal İspanya Başkonsolosluğuna hitaben, tüm masrafların kendileri tarafından karşılanacağını belirten ebeveynler tarafından imzalanmış dilekçe.
  • Arka fon beyaz olarak ve yeni çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf.
  • Ebeveynlere ait iş evrakları.
  • Yeni tarihli orjinal öğrenci belgesi.
  • Hesap hareketleri ve bakiyesi bulunan, güncel tarihli banka hesap cüzdanları.
  • Var ise tapu ve araç ruhsat fotokopileri.
  • Uçak ve Otel rezervasyonu.
  • Seyahat sağlık sigortası.
  • Kimlik fotokopisi.
  • Evli olan yolcular için evlilik cüzdanı fotokopisi.
  • 18 yaşından küçük olan çocuklar için noter onaylı orjinal muvafakatname istenmektedir.
Tab 5 Content